UCZYMY SIĘ OD ZAWODOWCÓW – SZKOLENIE PT. „PROFESJONALNE ŚRODKI CZYSTOŚCI, SPRZĘT I TECHNIKI UTRZYMANIA CZYSTOŚCI STOSOWANE W HOTELARSTWIE I GASTRONOMII”.

b_150_100_16777215_00_images_profi3.jpgDnia 19 listopada 2019 r. młodzież z klas hotelarskich i gastronomicznych uczestniczyła w szkoleniu z zakresu „Profesjonalnych środków czystości, sprzętu i technik stosowanych w hotelarstwie i gastronomii”. Szkolenie obejmowało zakres wiadomości i umiejętności niezbędnych do zdania egzaminu z kwalifikacji T.12 i T.6. prowadzone było przez Tomasz Gruszczyńskiego przedstawiciela firmy Profit.

Uczniowie aktywnie brali udział w profesjonalnie prowadzonym szkoleniu. Wiedza i umiejętności będą na pewno wykorzystane nie tylko podczas egzaminu, ale także w przyszłej pracy i na co dzień.

Bernadetta Ząbek

b_150_100_16777215_00_images_profi2.jpgb_150_100_16777215_00_images_profi4.jpgb_150_100_16777215_00_images_profi5.jpg